Als u wilt worden geëlimineerd, moet u vooruit lopen.

De epidemie zal ons niet verslaan, zal het ons sterker slechts maken.

Thuis ProductenKerstmisdocument Giftvakjes

Aangepaste Document de Giftvakjes van Huwelijks Decoratieve Kerstmis

Certificaat
China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED certificaten
China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED certificaten
Ik houd van mijn document blikken van u, dank u, en dank voor uw geduldige dienst. wij zullen niet de één keer orde doen, en velen zullen orde komen.

—— Stephen Curtis

De spaanders kunnen is goed, en mijn spaanders verkoopt zeer goed nu. Ik zal u in aanraking houden.

—— Linda Parry

Hoog - kwaliteit 360 ml-HUISDIERENblikken, en goede samenwerking met u. dank u

—— Michel

Hallo Jenny, goed - ontving de steekproeven van u, houd ik zeer van het. Ik verzend naar onze nu marketing, zal informeren u om het even welke updates.

—— Barry Weiss

Goede kwaliteit, de goede dienst. HUIHUA is goede leverancier.

—— Alex

Ik ben waardeer u het document kunt voor me machinaal bewerken, u danken kocht! en de machinewerken zeer goed nu, spoedig hebben wij nog de toebehoren nodig.

—— Natalie

Ik ben online Chatten Nu

Aangepaste Document de Giftvakjes van Huwelijks Decoratieve Kerstmis

Customized Paper Wedding Decorative Christmas Gift Boxes
Customized Paper Wedding Decorative Christmas Gift Boxes Customized Paper Wedding Decorative Christmas Gift Boxes Customized Paper Wedding Decorative Christmas Gift Boxes

Grote Afbeelding :  Aangepaste Document de Giftvakjes van Huwelijks Decoratieve Kerstmis

Productdetails:

Plaats van herkomst: Guangzhou, China
Merknaam: SY CHINEE PRINTING CN LIMITED
Certificering: QS,FDA-SGS,ISO9001
Modelnummer: Kerstmisdocument Giftvakjes

Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

Min. bestelaantal: Overeen te komen
Prijs: Negotiable
Levertijd: 7-25 dagen na betaling
Betalingscondities: L/C, T/T
Levering vermogen: 3000000 PCS/week
Gedetailleerde productomschrijving
naam: Kerstmisdocument Giftvakjes Materiaal: Milieuvriendelijke pulp
Eigenschap: Kleurrijk, Populair, Warm Voordeel: Kostencontrole, Behendige opmerkelijkere productie,
Gebruik: voor urvrienden, voor urfamilie, voor urkinderen Beschrijving: Wij produceren elk product zorgvuldig, en wij waarborgen dat elk product hoogte - kwaliteit heeft. D
Hoog licht:

SGS Decorative Christmas Gift Boxes

,

A5 Decorative Christmas Gift Boxes

Kerstmisdocument de Vakjes van Gifs, voor vrienden, voor familie, voor kinderen

 

 

 

Druktechnologie

Zoals we allen weten, zijn er 125 variabelen die in elke lithografische drukmachine moeten worden gecontroleerd, zodat is het moeilijk om het doel te bereiken om de consistentie van adreskaartjedruk in Shanghai te houden. Een prepress deskundige vertelde me eens dat zij digitale drukplaten met fouten binnen 0,5% onder de veranderende omgeving van prepress workshop kunnen constant produceren. Waarom wij niet kunnen dit is doen een ingewikkeld probleem, maar wij kunnen de drukpers beter leiden door de best practicen aan te hangen en het werkschema te controleren.

Druktechnologie zoals we allen weten, zijn er 125 variabelen die in elke lithografische drukmachine moeten worden gecontroleerd, zodat is het moeilijk om het doel te bereiken om de consistentie van adreskaartjedruk in Shanghai te houden. Een prepress deskundige vertelde me eens dat zij digitale drukplaten met fouten binnen 0,5% onder de veranderende omgeving van prepress workshop kunnen constant produceren. Waarom wij niet kunnen dit is doen een ingewikkeld probleem, maar wij kunnen de drukpers beter leiden door de best practicen aan te hangen en het werkschema te controleren.

om deze problemen te vermijden moeten de exploitanten van de drukmachine de netheid, de inktabsorptie en de zachtheid van de cilinder verzekeren. Ik zou de hardheidsvereisten van elke die cilinder kunnen lezen door de drukpersfabrikant naar voren worden gebracht. Sommige fabrikanten kunnen verschillende hardheidseisen ten aanzien van cilinders volgens hun functies en hun posities inzake de drukpers naar voren brengen, terwijl sommige fabrikanten gebruikers van een hardheidswaarde kunnen voorzien geschikt voor alle cilinders. Nu, moet u een aangewezen hardheidswaarde FO kiezen

Wanneer blootgesteld aan ultraviolet licht of in een milieu met oxydatie op hoge temperatuur en gemakkelijke, zal de trommel hard worden. Daarom is het best om de rollen in een donkere plaats op te slaan en hen weg te houden hittebronnen en elektrische motors.r uw drukcilinder, en te proberen om deze waarde te houden.

Om de cilinders van zachte drukpersen te houden, is het best om één keer in de week hen met ontkalkte oplossing of warm water schoon te maken die 15%-azijn bevatten. Bovendien elk weekend, zou de exploitant de rol met de reinigingsmachine van de inktrol opnieuw grondig moeten schoonmaken, en de rol op Maandag ochtend wassen. Indien mogelijk, probeer vermijden gebruikend chemische producten op de rol, en nooit de stootkussens van het gebruiksstaal. In een ideale situatie, is het best om alle cilinders op de drukpers voor handboek te verwijderen die elk ander kwart schoonmaken, en tegelijkertijd, de steun en het kader van de drukpers schoon te maken. Dit is een lastige taak, maar zolang u hard werkt, kunt u de verdwijning van vlekken en de verbetering van drukkwaliteit zien.

Aangepaste Document de Giftvakjes van Huwelijks Decoratieve Kerstmis 0

Aangepaste Document de Giftvakjes van Huwelijks Decoratieve Kerstmis 1

Aangepaste Document de Giftvakjes van Huwelijks Decoratieve Kerstmis 2

#################################################################################

 

Wat zijn de papierformaten van A3/A4/A5?

 

A3/A4/A5 verwijst naar de groottespecificatie van document, zo betekent het dat nadat het document wordt gemaakt, het in orde wordt gemaakt en aan een bepaalde grootte in orde gemaakt. In het verleden, werd de grootte van document uitgedrukt door hoeveel „bladen“ (zoals 8 bladen of 16 bladen, enz.). Nu, keur ik internationale normen goed, die bepalen dat A0, A1, A2,… en andere tekens worden gebruikt om de formaatspecificaties van document uit te drukken.

In ons dagelijks leven, A4-exemplaardocument, 8K-verwijst het document naar deze grootte, namelijk A4-document (16K-document) is de grootte 297mm×210mm, en 32K-de notitieboekje (A5-notitieboekje) grootte is 21cm × 14.8cm.

 

 


De huidige formaatgrootte is hoofdzakelijk een reeks specificaties, die als volgt zijn:

 

A2

(4 openen) 594mm×420mm;

A3

(8 openen) 420mm×297mm;

A4

(16 openen) 297mm×210mm;
A5 (32 openen) 210mm× 148mm;
A6 (64 openen) 144mm×105mm;

 

 

De hier gedrukte grootte van document is verschillend van dat van internationaal standaarddocument. Er zijn verscheidene die papierformaten algemeen voor druk worden gebruikt hier:

 

A2

(meer 4 openen) 420mmx580mm
A3 (meer 8 openen) 285mmx420mm
A4 (meer 16 openen) 210mmx285mm
A5 (meer 32 openen) 210mmx140mm
A6 (meer 64 openen) 140mmx100mm

 

 

Aangepaste Document de Giftvakjes van Huwelijks Decoratieve Kerstmis 3

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aangepaste Document de Giftvakjes van Huwelijks Decoratieve Kerstmis 4
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Aangepaste Document de Giftvakjes van Huwelijks Decoratieve Kerstmis 5
 
 

Contactgegevens
SY CHINEE PRINTING CN LIMITED

Contactpersoon: Holy

Tel.: +8613427523059

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)