Als u wilt worden geëlimineerd, moet u vooruit lopen.

De epidemie zal ons niet verslaan, zal het ons sterker slechts maken.

Thuis

SY CHINEE PRINTING CN LIMITED

Certificaat
China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED certificaten
China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED certificaten
Ik houd van mijn document blikken van u, dank u, en dank voor uw geduldige dienst. wij zullen niet de één keer orde doen, en velen zullen orde komen.

—— Stephen Curtis

De spaanders kunnen is goed, en mijn spaanders verkoopt zeer goed nu. Ik zal u in aanraking houden.

—— Linda Parry

Hoog - kwaliteit 360 ml-HUISDIERENblikken, en goede samenwerking met u. dank u

—— Michel

Hallo Jenny, goed - ontving de steekproeven van u, houd ik zeer van het. Ik verzend naar onze nu marketing, zal informeren u om het even welke updates.

—— Barry Weiss

Goede kwaliteit, de goede dienst. HUIHUA is goede leverancier.

—— Alex

Ik ben waardeer u het document kunt voor me machinaal bewerken, u danken kocht! en de machinewerken zeer goed nu, spoedig hebben wij nog de toebehoren nodig.

—— Natalie

Ik ben online Chatten Nu

SY CHINEE PRINTING CN LIMITED

1 2 3 4 5 6 7 8
SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED SY CHINEE PRINTING CN LIMITED
De onze bouw van het hoofdkwartierbureau De onze bouw van het hoofdkwartierbureau Onze productietuin onze ruimte van de productenpresentatie ons bureau onze ruimte van de productenpresentatie Het bezoek van de klantenterugkeer Het bezoek van de klantenterugkeer

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Grote Markt : Wereldwijd
Merken : SY CHINEE
Aantal werknemers : 90~120
Jaarlijkse omzet : 2,000,000-4,000,000
Opgericht Jaar : 2007
Export pct : 60% - 70%

Gevestigd in BaiYun-District van Guangzhou, is SY CHINEE PRINTING CN LIMITED een document drukonderneming die zich bij de kleurendruk, schilderboekdruk, digitale directe druk concentreert, de verpakking van vakjes, giftvakjes, high-end brochuredruk, adreskaartjedruk, pamfletdruk, handzakken, etiketdruk, affiches, inleiding en richtingsdruk, kalenders, de druk van de uitnodigingskaart, de druk van het kledingsetiket, verpakkingsdruk en allerlei die boeken en tijdschriften druk drukken drukken drukken drukken drukken!

Dit zijn de ingang van onze industriezone en ons bureau. Onze fabriek heeft de internationale certificatie van ISO en de REA-overgegaan. Het productiemilieu is elegant, is het productiemateriaal geavanceerd, en de productieefficiency is hoog. Wij zijn geplaatst hier meer dan 15 jaar. Wij hebben een goede samenwerkingsverhouding met andere fabrikanten rond ons. De stilzwijgende samenwerking laat ons toe om onze klanten beter te dienen en verder de productieefficiency te verbeteren.

Wij zullen hier bedrijfsonderhandelingen of door deze website voeren.

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 0

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 1

Wij zullen uw producten in de productieworkshop maken.

Wij hebben „Japanse Komori-Reeks vier-kleur druk“!!!
1, twee kleurengroepen deelt een basis, en moet de vier-kleur machine slechts worden uitgestoken zodra tijdens installatie, en Heidelberg slechts vier keer vereist.
2, perifeer hulpmateriaal zoals luchtpomp, watertank zijn uitgerust met eenvoudiger, eenvoudig verrichting en onderhoud, die de snelheid van de productlevering sneller maken.
3, papieren zakdoekje, het kleine effect van de inktdruk zijn goede, snelle verzending.
4. Gebruiksklaar PLC wordt gebruikt voor vele elektrocomponenten, die in kring en gemakkelijker eenvoudig is om de kwaliteit van producten te beoordelen.

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 2

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 3

 

En Nd hebben wij onlangs twee dergelijke machines gekocht, zodat gebruiken wij een gloednieuwe het lijmen machine, die een goed effect op uw producten zal hebben.

 

wat „lamineert“?

„het lamineren“, ook gekend als „over--vormt“, „lijm“ en „film die“, verwijst naar het gebruik van transparante plastic films de oppervlakte van drukwerk door het hete drukken aanhangen om glans te beschermen en te verhogen plakken opzetten. Film het behandelen is wijd gebruikt voor oppervlakteband en bescherming van boekdekking, beeldalbums, herdenkingsboeken, prentbriefkaaren, productbrochures, kalenders en kaarten. Momenteel, omvatten de gemeenschappelijke film-behandelde verpakkende producten kartons, kartons, handtassen, meststoffenzakken, zaadzakken, zelfklevende etiketten, enz.“

 

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 4

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 5

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 6

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 7

Als laatste verbinding, hebben ons handproductieworkshop en pakhuis absoluut droog milieu om de vlotte levering van uw producten zo zo te verzekeren om onnodig afval van tijd niet te veroorzaken.

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 8

China SY CHINEE PRINTING CN LIMITED Bedrijfsprofiel 9

Contactgegevens
SY CHINEE PRINTING CN LIMITED

Contactpersoon: Mrs. Holy

Tel.: +8613427523059

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)